Profiel & team

Profiel

mr. Gwendy van der Aa en mr. Mirthe Kramer zijn samen hét gezicht van VGA juristen. Een krachtig team met aanvullende kwaliteiten, elk met hun eigen stevige juridische basis en complementaire persoonlijke eigenschappen.

Onze juristen gaan gedreven te werk, met een scherpe helicopterview over uw zaak en oog voor de menselijke maat. Onze juristen zijn open, duidelijk en deskundig. Dat zijn bij VGA juristen geen loze woorden, maar de dagelijkse praktijk.

Juridische matchmakers
Onze juridische specialisten zijn sterk in het vinden van de beste aanpak voor uw vraag. Veel kennis is direct inhouse aanwezig. Is er hele specifieke expertise noodzakelijk? Dan schakelen we ons uitgebreid netwerk van gespecialiseerde partners in. Deze partners zijn zorgvuldig geselecteerd op overeenkomstige kwaliteit en normen en waarden als VGA juristen. Voor elke vraag vinden we de beste match.

Team

Gwendy van der Aa

mr. Gwendy van der Aa

Jurist

Gwendy heeft als voormalig advocate en juriste bij een deurwaarderskantoor jarenlange proceservaring. Dit betekent dat zij naast het recht en de jurisprudentie, het klappen van de zweep kent bij de Rechtspraak. Mondeling procederen is immers een aanvullende vaardigheid op het schrijven van processtukken.

Gwendy stelt zich voor
Mirthe Kramer

mr. Mirthe Kramer

Jurist

Mirthe is in 2018 cum laude afgestudeerd aan de Radboud Universiteit en heeft inmiddels ook de beroepsopleiding tot bedrijfsjurist cum laude afgerond. In haar vrije tijd zet Mirthe zich met andere ondernemende leden van JCI Peelland in voor de maatschappij in haar werkregio.

Mirthe stelt zich voor
Anneke Derks-Arts LLB

Anneke Derks-Arts LLB

Juridisch Administratief Medewerker

Anneke draagt als juridisch administratief medewerkster zorg voor ondersteuning van de juristen. Anneke heeft met haar HBO-opleiding in de rechten eveneens een juridische achtergrond. Gedurende haar opleiding heeft Anneke zich op vrijwillige basis ingezet als juridisch medewerkster bij Slachtofferhulp Nederland.

Anneke stelt zich voor