Profiel & team

mr. Mirthe Bouwens

Jurist

mr. Mirthe Bouwens stelt zich voor
Als jongste telg uit een ondernemersgezin streeft Mirthe naar het ontzorgen van haar cliënten. Mirthe hecht waarde aan korte lijnen, zodat ze preventief kan adviseren en snel kan schakelen binnen haar netwerk: ‘In een zaak kan ik me echt vastbijten. Ik vind het belangrijk dat je als jurist niet slechts signaleert en adviseert, maar meedenkt in oplossingen: de beste oplossing voor jouw cliënt. Mijn sterke punt is dat ik in staat ben om ‘boven een casus’ te gaan hangen om deze vanaf verschillende invalshoeken te bekijken. Daardoor kan ik met originele en creatieve, maar vooral werkbare praktische oplossingen komen. Voor mezelf zie ik altijd nieuwe kansen om verder te ontwikkelen. Daar heb ik oprecht veel plezier in. Mijn drijfveer is mezelf blijven verbeteren. Stilzitten staat niet in mijn woordenboek.’

Mirthe is in 2018 cum laude afgestudeerd aan de Radboud Universiteit en heeft inmiddels ook de beroepsopleiding tot bedrijfsjurist cum laude afgerond. In haar vrije tijd zet Mirthe zich met andere ondernemende leden van JCI Peelland in voor de maatschappij in haar werkregio.

Collega Gwendy over Mirthe: “Waar Mirthe ook mee bezig is, ze geeft altijd 100% inzet. Het eerste waar ik aan denk als ik Mirthe moet omschrijven is: een gedreven doortastende doorzetter, die niet voor één gat te vangen is. Mirthe zal altijd élke mogelijkheid die er is onderzoeken.”