Contractenrecht

Contractenrecht

Bij overeenkomsten tussen twee of meerdere partijen geldt het algemeen verbintenissenrecht. Afspraken dienen helder en duidelijk op papier te worden gezet, zodat onduidelijkheden en problemen in de toekomst voorkomen worden.

Het is niet direct nodig om een jurist of advocaat in te schakelen bij eenvoudige overeenkomsten. Indien er echter grote belangen op het spel staan of de wet regels geeft voor bepaalde overeenkomsten, is het essentieel om een jurist te laten kijken naar de overeenkomst. Wij kunnen u van dienst zijn bij dit soort overeenkomsten.

Commerciƫle contracten spelen een belangrijke rol in elke fase die uw onderneming doormaakt. Bij het succesvol werken met zakelijke partners is het belangrijk dat afspraken helder zijn, welke voorwaarden er gelden en wie waarvoor aansprakelijk is. Wij kunnen overeenkomsten voor u opstellen, kunnen u adviseren over de uitvoering of aanpassing daarvan en staan u bij bij eventuele geschillen. Wij helpen u graag met algemene voorwaarden, koopcontracten, leveringscontracten, intentieverklaringen, letters of intent, term sheets, distributie-overeenkosmten, agentuur-overeenkosmten, franchiseovereenkomsten, samenwerkingsovereenkomsten, inkoopovereenkomsten, verkoopovereenkomsten, Service Level Agreements (SLA) en geheimhoudingsovereenkomsten (NDA).